17:05 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  16020

  Într-un interviu, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în Caracal, a povestit despre coșmarul prin care trece familia de la dispariția adolescentei și bătaia de joc a autorităţilor, care vor să respingă total ipoteza traficului de persoane.

  BUCUREŞTI, 14 ian – Sputnik, Doina Crainic. Alexandru Cumpănaşu a povestit că la început comunicarea cu DIICOT a mers bine, însă, după maximum o săptămână, autorităţile au început să manifeste o „reticență maximă ... în a comunica nu doar cu mine, dar în a spune orice în acest caz și nu înțelegeam”.

  „Practic obligația lor e să ne apere în primul rând pe noi, cei care suntem victime. Îmi aduc aminte o discuție cu unul dintre acești procurori, nu o să-i dau numele, în care eu susțineam clar traficul de persoane și spuneam - uite, sunt dovezi, iată, sunt politicieni implicați, oameni de-acolo, polițiști, foști polițiști .. și răspunsul a fost unul halucinant. A zis: «dar tu chiar nu ai înțeles că a murit?»”, a povestit Cumpănaşu într-un interviu acordat postului România TV

  Potrivit unchiului fetei, „întregul sistem” a dus o muncă de convingere uriașă pentru a impune ideea că „nu are rost să continui bătălia asta… înțelege… mai bine înmormântezi ceea ce nu există, e mai bine pentru familie”, a mai spus Alexandru Cumpănaşu.

  Тема:
  Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (213)
  Tagurile:
  Alexandra Măceșanu, Caracal


  Știrile Zilei