22:44 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  66601

  Un primar din România a recunoscut în calitate de martor că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore traficate de un proxenet. Mai mulţi proxeneţi periculoşi sunt judecaţi pentru trafic de carne vie.

  BUCUREŞTI, 17 ian – Sputnik, Doina Crainic. În motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019, judecătorii precizează că martorul Butnariu Damian, primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret, a confirmat că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, „a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”.

  Mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona oraşului Paşcani sunt judecaţi pentru trafic de carne vie. Proxeneţii sunt acuzaţi că ar fi racolat şi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, faptele având loc în perioada 2007-2009, potrivit adevarul.ro.

  Numele primarului din Mogoşeşti Siret a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.

  Diana a povestit că în vara lui 2007, ea şi sora sa, în vârstă de 16 ani, au plecat de acasă. Amândouă erau bursiere şi primeau alocaţie, şi au decis să se mute cu gazdă în Paşcani. Un tânăr la care au apelat le-a dus la Adrian Buduroi, care locuia în suburbia Fântânele din Paşcani. Acesta le-a abuzat sexual încă din a doua seară, scenele fiind filmate. Fetele au fost ameninţate că vor fi făcute publice înregistrările video.

  În toamna anului 2007, Adrian Buduroi a aşteptat-o pe Diana să iasă de la şcoală şi a ameninţat-o că o va omorî dacă nu va urca în maşina sa. Acolo, se mai afla o copilă de 17 ani, şi un alt bărbat. Buduroi a dus fetele în Mogoşeşti-Siret, mai exact în sediul Primăriei, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian“.

  Proxenetul care a dus minore în sediul primăriei Mogoşeşti Siret a fost condamnat la 15 ani de închisoare, sentinţa nefiind însă una definitivă.

  Tagurile:
  sex, Minore, trafic de ființe umane, Primar

  Știrile Zilei