23:00 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  30230

  O cunoscută companie low-cost a anunţat astăzi extinderea suplimentară în Rusia prin lansarea a patru noi rute de la Aeroportul Pulkovo, Sankt Petersburg la București (România), Sofia (Bulgaria), Vilnius (Lituania) și Bratislava (Slovacia).

  BUCUREŞTI, 20 ian – Sputnik, Doina Crainic. Compania Wizz Air a anunțat astăzi extinderea suplimentară în Rusia prin lansarea a patru noi rute de la Aeroportul Pulkovo, Sankt Petersburg la București (România), Sofia (Bulgaria), Vilnius (Lituania) și Bratislava (Slovacia), care vor intra în vigoare în iunie și iulie 2020.

  Avion al companiei Wizzair
  © Sputnik / Rodion Proca

  „Prin aceste noi rute, călătorii din Rusia au o ocazie excelentă de a descoperi orașul vibrant şi original al României, Bucureştiul, care combină marea moștenire culturală și clădiri impresionante, de la Palatul Parlamentului până la Mănăstirea Stavropoleos din secolul al XVIII-lea, cu atmosfera plină de viață a restaurantelor și cafenelelor”, scrie compania pe site-ul oficial

  Primul zbor Wizz Air de la Sankt Petersburg a avut loc în 2017 și, până în prezent, compania a transportat peste 200.000 de pasageri pe rutele sale din Sankt Petersburg. Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Bratislava, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute din Rusia către 6 țări, mai scrie compania.

  Următorul zbor al companiei Wizz Air de la Sankt Petersburg la București va avea loc începând cu 1 iulie 2020, iar preţul cursei este de 29,99 euro (139 RON).

  „Astăzi Aeroportul Pulkovo are condiții fără precedent pentru a se dezvolta ca centru al aviaţiei internaționale. Complexul de măsuri include cel de-al șaptelea regim de drepturi de trafic, gestionarea tarifelor flexibile și vizele electronice pentru Sankt Petersburg și regiunea Leningrad. Suntem primii din Rusia care oferă companiilor aeriene străine astfel de condiții unice de piață”, a declarat Leonid Sergeev, CEO al operatorului aeroportului Pulkovo, Northern Capital Gateway LLC.

  Tematic

  Moldoveni blocați într-un avion pe aeroportul „Henri Coandă” din București. Ce se întâmplă
  Panică în avion de pasageri: zeci de persoane rănite, aterizare de urgenţă – VIDEO, FOTO
  Ce uită cel mai des în avion turiștii – rezultatele unui sondaj
  Wizz Air schimbă regulamentul. Ce surprize face călătorilor
  Bilete avion 2020: acum, prețuri mai mici cu 60%. Află destinațiile
  Tagurile:
  Sankt Petersburg, București, Wizz Air


  Știrile Zilei