06:27 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  128550

  ”Veți urma voi, cei de la PSD, nu o mai dați după cireș! Va urma oricine va critica Sistemul! Haideți odată în Stradă până nu vă omoară pe toți!”

  BUCUREȘTI, 14 feb - Sputnik, Evan Răutu. Azi, la ora 12, în față sediului DNA din București va avea loc o manifestație de protest pentru  susținerea profesorului Mircea Beuran.

  Mișcarea este inițiată de mai multe personalități care s-au remarcat prin acțiuni civice: politologul Gelu Vișan, activista civică Codruța Cerva, jurnalista Iosefina Pascal.

  Gelu Vișan afirmă clar Beuran ”a fost executat de procurorii DNA! Din nou!”.

  ”Sper ca măcar acum să veniți! V-am spus! L-ați condamnat! V-am spus să ieșiți în stradă să-l salvați!”, transmite un mesaj puternic Gelu Vișan. ”Știam că va fi executat, din momentul în care s-a luat cu Sistemul, cu Iohannis și Costache care vrea să vândă Sănătatea Privaților!”.

  Gelu Vișan spune clar: ”Beuran a fost reținut fără nici o dovadă! Nu pentru că ar fi luat bani de la vreun pacient, ci că l-a turnat un așa zis coleg după un an și două luni - deci a fost reținut pe un denunț după un an și două luni!”.

  ”Vor omorî toată medicina Românească”, avertizează Vișan, subliniind că ”Beuran a criticat Privatizarea Sănătății și a fost executat fără milă!”, fiind vorba de ”un denunț la ordin, executat de Iohannis și de Costache pentru că s-a opus Privatizării Sănătății”.

  În acest context, Vișan constată că ”DNA a redevenit ce a fost! Statul Paralel a renăscut, vor urma și alții!”.

  Și Codruța Cerva lansează un apel la manifestație: ”Vă aștept la 12:00 în față la DNA! Să protestăm împotriva DNA-ului și a Statului Paralel! Haideți odată în Stradă până nu vă omoară pe toți!”.

  Gelu Vișan și Codruța Cerva lansează un mesaj și către PSD: ”Veți urma voi, cei de la PSD, nu o mai dați după cireș! Va urma oricine va critica Sistemul! Haideți în stradă!”

  Tagurile:
  DNA, protest, Mircea Beuran


  Știrile Zilei