03:39 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (663)
  26911

  Această informație, dată de mai multe publicații și agenții de știri  a interesat enorm de mulți români, în țară și în ”diaspora”.

  BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik, Evan Răutu. România 2020: vă vine sau nu să credeți, dar această ”informație”, dată de mai multe publicații și agenții de știri (sursa inițială fiind Wowbiz) a interesat enorm de mulți români, în țară și în ”diaspora”.

  Și nu, nu a murit nici un manelist, ci epidemia care a blocat multe zone din Italia, ”lovește puternic în lumea maneliștilor”, în sensul că - tragedie pentru români! – mai mulți artiști ai genului și-au anulat concertele!

  Printre staruri - Nicolae Guță, Florin Salam și Dani Mocanu, care aveau concerte programate în Italia. Însă, nicio problemă, vedetele și-au aranjat alte concerte în Spania și Germania, scrie presa.

  “Din cauza acestui virus am să anulez evenimentele de pe teritoriul Italiei din această perioadă. Mulţumesc pentru înţelegere!”, a anunţat Dani Mocanu, citat de Wowbiz.ro. Și cântărețul Culiţă Sterp avea spectacole la Milano şi Torino dar le-a anulat! ”Sănătatea este cea mai importantă”

  “Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta și o să încercăm să le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a postat artistul.

  Agenția „Știri pe surse” ne anunță că și Nicolae Guță și Florin Salam ”ar fi trebuit, de asemenea, să cânte în Italia, dar și-au anulat concertele”.

  Dincolo de imaginea generală a gusturilor românilor din diaspora, e de remarcat că artiștii au demonstrat responsabilitate – pentru că, dacă ar fi ținut concertele, fanii, în inconștiența lor, ar fi venit în ciuda avertismentelor. Deci, o bilă albă pentru maneliști - iar pentru amatori, niscaiva mărgele colorate, ca pe timpuri...

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (663)


  Știrile Zilei