08:58 18 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.38
 • USD17.87
 • RUB0.23
 • RON4.34
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  37210

  În cursul zilei de astăzi, un bărbat a sunat la numărul unic de urgență 112, anunțând că. Într-o bancă din București există o bombă. Cum s-a terminat totul.

  BUCUREȘTI, 3 mar – Sputnik, Georgiana Arsene. La fața locului se află Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații.

  Reprezentanții Serviciului Român de Informații precizează că acum se fac verificări.

  „Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, conform sursei citate, notează stiripesurse.ro.

  Poliția Capitalei informează că personalul băncii a fost evacuat. Oamenii legii spun că la 112 a sunat un bărbat care a declarat că a auzit o discuție în care o persoană afirma că la sediul unității bancare din Sectorul 2 al Capitalei este un dispozitiv exploziv.

  La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență.

  Tematic

  Alertă! Cum intervin poliţiştii în cazul unei ameninţări cu bombă în Capitală
  Panică provocată într-o gară din Italia de un român – alertă cu bombă
  Alertă cu bombă la Bruxelles: Poliția a încercuit Cartierul European
  Alertă cu bombă la Parlament: Poliția cere evacuarea oamenilor din interior și din preajmă
  Alertă cu bombă la Madrid – un zgârâie-nori a fost evacuat
  Tagurile:
  capitală, Alertă cu bombă

  Știrile Zilei