12:57 05 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  35330

  Ministrul Muncii și Protecției Sociale a dat vești bune vârstnicilor din România, demnitarul susținând că pensiile vor fi plătite la timp, ba chiar și majorate, așa cum prevede legea.

  BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Violeta Alexandru a explicat că a purtat discuții atât cu directorul Casei Naționale de Pensii Publice, cât și cu cel al Poștei Române. Demnitarul a dat asigurări că pensiile se vor plăti la data stabilită, ba chiar și mărite.

  ”Pe de altă parte, la minister sunt mai multe scenarii, ele vor fi discutate în funcție de cum vor evolua lucrurile. Am primit mesaje de la pensionari care spun că plata pensiilor în avans nu ar fi bună pentru că ar da peste cap cheltuielile pe care le au. O astfel măsură ar putea fi luată doar dacă situația va fi una foarte grave”, a declarat Violeta Alexandru https://www.dcbusiness.ro/violeta-alexandru-ce-se-va-intampla-cu-pensiile_613728.html.

  În ceea ce privește angajații, se pot găsi soluții pentru ca aceștia să își desfășoare activitatea la domiciliu. Soluția o reprezintă dialogul dintre angajat și angajator. Important este, a mai declarat Violeta Alexandru, să nu închidem totul pentru că, altfel, ne va fi foarte greu.

  Tagurile:
  Violeta Alexandru, Pensii


  Știrile Zilei