11:46 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  122 0 0

  Compania TAROM a anunțat pe pagina sa oficială de facebook că începând de astăzi se suspendă cursele interne pe o perioadă de 14 zile, iar de mâine se suspendă zborurile către și dinspre Franța și Germania.

  BUCUREȘTI, 25 mart - Sputnik, Marius Holdean. Compania TAROM a făcut un anunț oficial pe pagina sa de Facebook unde pasagerii sunt anunțați că, urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19, la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

  ”- începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.

  - începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile”.

  TAROM precizează că toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

  De asemenea, anunțul companiei arată că pentru efectuarea modificarilor pasagerii sunt rugați să contacteze agentul emitent sau orice agenție TAROM.

  În finalul mesajului, TAROM își cere scuze pentru disconfortul creat și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările clienților.

  ”Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor”, se mai arată în mesajul TAROM.

  Tematic

  Banii dumneavoastră: Cât plătește TAROM ca să ne zgâlțâie în avioanele întârziate
  Noi zboruri low cost de pe Aeroportul Chișinău - detalii
  Zboruri directe din Chișinău în perioada vacanței de vară: Noi curse aeriene
  Fără lumină și zboruri aeriene, dar cu accidente rutiere și victime: Estul SUA, sub zăpezi
  Isteria NATO: Avion de pasageri TAROM, interceptat de nave de război în centrul Europei!
  Tagurile:
  Germania, Franța, Curse aeriene, TAROM


  Știrile Zilei