10:58 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  20420

  Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații scrie, pe pagina sa de Facebook, o postare dură, în care îi îndeamnă pe români să le spună politicienilor principalele probleme ale tuturor.

  BCUUREȘTI, 26 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Daniel Dragomir scrie, în stilu-i caracteristic, direct și dur, o postare în care arată care sunt problemele majore cu care se confruntă România la momentul de față, în contextul crizei coronavirusului.

  ”Treziți-vă! A trecut vremea vorbelor, a venit vremea soluțiilor si a faptelor! Dacă vă întâlniți, vorbiți sau trimiteți mesaje către miniștri, parlamentari, politicieni, de la toate partidele, să le spuneți deschis, în față, principalele probleme ale tuturor”, a subliniat Dragomir.

  În fapt, fostul ofițer SRI subliniază că este nevoie de măști, costume, teste și dezinfectanți în regim de urgență pentru medici, farmaciști, lucrători din domeniul sănătății, forțe de ordine și lucrători cu publicul.

  Pentru spitale, este nevoie de ventilatoare și oxigen, în special pentru unitățile care le-au cerut de mult timp.

  În același timp, Dragomir vorbește despre protecția economică a tuturor  antreprenorilor, firmelor, angajaților, nu doar ”protejarea clientelei politice, a multinaționalelor și a băncilor”.

  Românii ar putea să le mai vorbească politicienilor despre ajutoare financiare de urgență și suspendarea taxelor și impozitelor pentru întreprinderi, în special pentru cele mai mici, dar și despre fonduri de urgență către municipalități pentru a ajuta consiliile județene și primarii să fie aproape de toți cetățenii.

  Un alt aspect se referă la protejarea companiilor românești, care riscă să intre în faliment sau insolvență sau care riscă să fie cumpărate cu doi bani de către multinaționale străine.

  ”Redeschiderea și funcționarea completă a Parlamentului, care trebuie să funcționeze zi și noapte, așa cum fac multe alte firme si municipalități din România. De ce stă Parlamentul acasă? Așa să le spuneți! Curaj!”, a punctat Daniel Dragomir.

  Tematic

  Coronavirus România. Dragomir: ”Urmează un festival al dezinformărilor”
  Colonelul Dragomir bate obrazul PSD: “Cei de care fugiți azi v-au adus la 45%!”
  Dragomir: ”Le mulțumesc celor din Comisia de Învățământ a Parlamentului”
  Liviu Pleșoianu și Daniel Dragomir îl demască și îl fac praf pe Tăriceanu!
  Col. Dragomir-SRI, informație gravă: ”Ei tranzacționează PSD ca să scape de dosarele lor”
  Dragomir, dezvăluiri dramatice: ”În ultimele luni, am tot umblat prin spitale”
  Tagurile:
  Daniel Dragomir


  Știrile Zilei