09:34 01 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.61
 • USD17.61
 • RUB0.25
 • RON4.05
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Cel de-al Doilea Război Mondial. Marea Victorie din 9 mai (45)
  10020

  Expoziția este dedicată aniversării a 75 de ani de la Victoria în Cel de-al Doilea Război Mondial. Ce spune directorul Centrului Rus de Știință și Cultură de la București, Natalia Muzhennikova.

  BUCUREȘTI, 27 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. La Centrul Rus de Știință și Cultură București se desfășoară expoziția dedicată Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, intitulată ”Calea spre Victorie – sursele istorice mărturisesc”.

  Directorul Centrului Rus de Știință și Cultură a explicat de ce expoziția se intitulează ”Cale aspre Victorie – sursele istorice mărturisesc”.

  ”Fiecare moment istoric trebuie să fie considerat în consecințele în care s-a desfășurat acel moment istoric. Noi nu putem da acum o estimare, o analiză a acelor evenimente care au avut loc acum 75 de ani. Expoziția se referă, preponderent, la eliberarea și la victoria asupra fascismului în țările est-europene, începând cu România”, a declarat Natalia Muzhennikova.

  Directorul Centrului a vorbit, de asemenea, despre felul în care s-a format această expoziție. De asemenea, Natalia Muzhennikova a punctat că, în cadrul acestei expoziții, oricine poate vedea documentele, iar acestea, practic, ”vorbesc singure”. Avem, astfel, o filă de istorie derulată în fața ochilor, adusă în fața publicului de Centrul Rus de Știință și Cultură de la București.

  Тема:
  Cel de-al Doilea Război Mondial. Marea Victorie din 9 mai (45)
  Tagurile:
  victorie, Expoziție


  Știrile Zilei