00:36 06 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.39
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  16620

  Un mare campion care a făcut carieră la Steaua, dar a activat și la Craiova, Reșița și Voluntari ne-a părăsit la doar 43 de ani

  BUCUREȘTI, 30 martie -  Sputnik, Evan Răutu. O veste tragică lovește în aceste clipe în care lumea este profund afectată de veștile triste din toată lumea: unul dintre cei mai iubiți sportivi ai Stelei anilor 2000, Martin Tudor, a încetat din viață azi, în jurul orei 10.00.

  Martin Tudor avea doar 43 de ani – iar moartea sa nu are legătură cu Coronavirusul – ci, potrivit informațiilor mass-media, s-a datorat unui infarct miocardic.

  Martin Tudor se afla la Reșița și a murit în casa prietenei lui, în bucătărie, când se afla la masă, scrie GSP.ro

  ”Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a declarat fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu. ”S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie… nu l-au mai putut salva.

  Conform sursei citate, Martin Tudor a suferit un preinfarct în 2019, într-un cantonament în Turcia, pe când era în staff-ul echipei din Chiajna. ”A fost dus de urgență la spital și eliberat după o zi”, scrie GSP.ro.

  Martin Tudor a fost de două ori campion cu Steaua , în 2001 și 2005, și a câștigat Supercupa în 2001.

  A-a retras în 2008, devenind antrenor cu portari - a antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și la naționala României.

  Tematic

  Doliu pentru fanii serialului ”Highlander”! Sinucidere inexplicabilă a actorului!
  Doliu în lumea artei mondiale – una dintre ultimele legende vii a plecat dintre noi!
  Doliu: a murit părintele reformei economice românești!


  Știrile Zilei