07:49 01 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.61
 • USD17.61
 • RUB0.25
 • RON4.05
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  2560171

  ”Eu fac totul gratuit… Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș! Ei distribuie mai departe unde e nevoie”.

  BUCUREȘTI, 2 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Gigi Becali a făcut un nou gest de excepție, așa cum s-a întâmplat și în alte situații în care românii au trecut prin clipe grele.

  © Sputnik / The Ministry of Defence of the Russian Federation

  De data aceasta, mărinimosul om de afaceri și de sport a cumpărat un ”antidot” pentru COVID-19 din Rusia, o cantitate mare, 120.000 de pastile – care vor ajunge curând în țara noastră.

  În direct la România TV, Becali a anunțat că va da pastilele gratuit la spitalul Matei Balș. Becali spune că are aprobarea ministerului (Sănătății pentru import).

   ”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister - acum am primit aprobarea”, a spus Becali. ”Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot”.

  Becali spune că e ”un medicament”, dar arată că ”nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus”.

  Mai mult, Becali face o declarație superbă: ”Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”.

  ”Eu fac totul gratuit… Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș! Ei distribuie mai departe unde e nevoie”, a declarat Gigi Becali la RTV.

  Agenția DC News, specializată și în domeniul medical, precizează că peste 3.000 de teste se pot face în prezent gratuit la clinica lui Gigi Becali ”pentru că a fost achiziționat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății”.

  Tagurile:
  Rusia, Gigi Becali


  Știrile Zilei