11:48 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (346)
  20830

  Meteorologii anunţă că, în următoarele zile, vremea se va încălzi considerabil în anumite zone, ajungându-se la temperaturi de vară. Însă în alte zone vremea va rămâne ploioasă. În ce zone se va încălzi cel mai tare.

  BUCUREŞTI, 8 mai – Sputnik, Doina Crainic. Pe teritoriul întregii ţări, temperaturile vor creşte considerabil faţă de cele din zilele anterioare şi se vor apropia de maxime de 30 de grade. Totuşi, în est și sud-est vremea va fi ploiasă şi vor mai fi ploi şi în Carpații Orientali și în partea de est a Carpaților Meridionali, potrivit România TV

  Vineri, temperaturile cele mai scăzute la nivel de țară vor fi înregistrate în estul Transilvaniei, unde vor coborî la -1 grad Celsius, în vreme ce în zona Dobrogei, minimele vor fi de 10-11 grade Celsius. Alături de Moldova și Dobrogea, celelalte provincii menționate vor înregistra maxime cuprinse între 13 și 23 de grade Celsius.

  Sâmbătă va fi soare, dar, la fel ca vineri, vir fi şi ploi, de data aceasta în zonele montane și în nord-vestul țării. Temperaturile vor fi de 18-25 de grade. În Capitală, noaptea de vineri spre sâmbătă va fi răcoroasă, cu temperaturi de 7 grade, în vreme ce următoarea zi va fi destul de călduroasă, urcând la 20 de grade Celsius.

  Duminică va fi cea mai călduroasă zi, cu temperaturi care vor urca până la 27 de grade la miezul zilei, iar în Capitală cel mai călduros moment al zilei va fi seara, ajungând la 24 de grade Celsius.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Prognoza meteo (346)
  Tagurile:
  Prognoza meteo, Meteo


  Știrile Zilei