12:20 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (346)
  33720

  Românii care locuiesc în Marea Britanie pot afla de ce vreme vor avea parte în prima lună de vară. Meteorologii anunţă o vreme schimbătoare în mare parte a lunii. În ce zone va ploua mai mult şi unde va fi cel mai cald.

  BUCUREŞTI, 4 iun – Sputnik, Doina Crainic. Cum va fi prima lună de vară în toate zonele din Marea Britanie, potrivit unei prognoze meteo publicate de portalul The Weather Outlook:

  Intervalul 1/6 – 7/6 - vreme mai rece și schimbătoare

  După un început cu vreme frumoasă şi caldă, o vreme mai rece și mai schimbătoare se va instala în sud şi apoi în toată țara la mijlocul perioadei. Vor fi perioade când vremea ar putea deveni vântoasă și suficient de rece pentru a cădea zăpadă în munții Scoției. Spre finalul intervalului, vremea ar putea deveni ploioasă în toate regiunile.

  Intervalul 8/6 – 14/6 - vreme schimbătoare

  Se așteaptă condiții meteo de ploaie în cea mai mare parte a săptămânii. În jumătatea nordică a Regatului Unit se aşteaptă să fie destul de rece pentru jumătatea lunii iunie. În sud, temperaturile vor fi mai apropiate de medie și există posibilitatea unor perioade de vreme călduroasă.

  Intervalul 15/6 – 30/6 – vreme mai caldă și mai uscată spre sfârşitul intervalului

  O vreme destul de schimbătoare este posibilă la începutul intervalului, dar tendința este de vreme mai stabilă și mai caldă. Deşi rămâne riscul de ploi, în special în nord și vest, va fi o vreme frumoasă în sud și est, deşi sunt probabile şi unele ploi aici. Temperaturile vor fi apropiate sau puțin sub medie în nord-vest, iar în celelalte zone va fi mai cald.

  Тема:
  Prognoza meteo (346)

  Tematic

  Avertizare în Marea Britanie: creşterea deceselor din cauza blocajului medical
  Meteo în Marea Britanie: de când se schimbă radical vremea – furtuni, răcire accentuată
  Brexit, îngrijorări: Marea Britanie trebuie să se pregătească pentru varianta „fără Acord”
  Tagurile:
  Meteo, Marea Britanie, Londra


  Știrile Zilei