19:12 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  60486

  Unul dintre cei mai mari chirurgi ste trimis în instanță în timp ce zeci de milioane sunt date pe măști neconforme, țepe de milioane cu măștile trimise în Moldova, clanuri mafiote etc.

  BUCUREȘTI, 3 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Tribunalul Bucureşti a decis că rechizitoriul întocmit de DNA este legal şi a dispus începerea judecăţii pe fond în cazul celebrului profesor Mircea Beuran – în baza denunțului că ar fi pretins și primit o mită de 10.000 de euro.

  ”Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpatul Beuran Mircea (…)  constată competenţa, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. (…), a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Beuran Mircea”.

  Există drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare, se arată în decizia instanţei, transmite Agerpres. 

  Instanţa de la Tribunalul Bucureşti a decis ca marele medicul să rămână sub control judiciar.

  Desigur, oricine citește că unul dintre cei mai mari chirurgi români este trimis în instanță și pus sub control judiciar pentru o presupusă mită de 10.000 de euro își aduce aminte de titlurile presei din ultimele zile: zeci de milioane date pe măști neconforme, țepe de milioane cu măștile trimise în Moldova, clanuri mafiote care se ocupă de afaceri cu măști, firme ale liberalilor care câștigă zeci de mii de euro.

  Ah, plus un ministru al Sănătății a cărui farmacie vinde măști fără chitanță, la suprapreț! Și un secretar de stat acuzat de unul dintre cei mai serioși și documentați jurnaliști. Și 33 de dosare la DNA pe tema achizițiilor de zeci de milioane în pandemie. Și toate Pandemia în general! Dar, sigur, marele chirurg trebuie judecat, arestat, pus sub control judiciar etc. etc. – stat de drept!

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Sondaj – De acord cu măsurile DNA luate contra medicului Mircea Beuran?
  Gelu Vișan aruncă bomba: informații secrete deținute de Beuran, deranj la nivel înalt
  Mircea Beuran – prima reacție după eliberarea din arestul Poliției
  Iulian Capsali, afirmații bombă: legătura dintre Beuran și privatizarea Sănătății
  Vișan: ”Execuția lui Beuran, regizată”. Scopul. Vânzarea sănătății
  Beuran lua mită de la pacienți? Celebru economist face lumină, dezvăluiri șoc
  Tagurile:
  Pandemie, Mircea Beuran

  Știrile Zilei