07:25 01 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.88
 • USD16.98
 • RUB0.22
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1238)
  233 0 0

  Reprezentanții Comitetului Național pentru Situații de Urgență au actualizat lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat și care a intrat în vigoare începând de mâine, 11 august 2020.

  BUCUREȘTI, 10 aug – Sputnik. Persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională din țările/zonele cu risc epidemiologic ridicat și au drept de intrare pe teritoriul național, respectiv cetățeni români, cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European sau ai Confederației Elvețiene trebuie să știe că li se aplică o măsură de carantină.

  Trebuie precizat că se instituie carantina la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta ori, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități. Carantina se recomandă tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresă.

  România a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 36 din 21.07.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare începând cu data de 11 august 2020, ora 00.00.

  Este vorba despre Africa de Sud, Argentina, Armenia, Aruba, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Capul Verde, Chile, Columbia, Costa Rica, El Salvador, Guineea Ecuatoriala, Honduras, Insulele Feroe, Insulele Turks si Caicos Insulele Virgine ale Statelor Unite, Irak, Israel, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Kuweit, Luxemburg, Macedonia de Nord, Maldive, Moldova, Muntenegru, Oman, Palestina, Panama, Peru, Puerto Rico, Qatar, Republica Dominicana, Saint Maarten, Spania, Statele Unite ale Americii și Surinam.

  Durata carantinei este de 14 zile.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1238)
  Tagurile:
  coronavirus, România, Izolare, Țări

  Știrile Zilei