07:47 01 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.88
 • USD16.98
 • RUB0.22
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  399 0 0

  Conform presei, Ana Smaranda Rinder este în comă, medicii încercând să o salveze. Și fiul său, în vârstă de 17 ani, a fost testat pozitiv, dar este asimptomatic.

  BUCUREȘTI, 11 iul – Sputnik. Aflată în fruntea Spitalului Județean din Vaslui în din 2013, psihologul Ana Smaranda Rinder este unul dintre cei mai experimentați manageri din domeniu.

  În ciuda acestei experiențe, Rinder nu s-a putu feri de infectare. Dar, ce e de mirarea, ea nu a luat virusul în spital, ci în stațiunea Costinești, unde s-a dus să își ia fiul, aflat acolo cu un grup de tineri și cu fiul său.

  Evoluția pare a fi fost rapidă, pentru că atunci când a ajuns la spital se simțea foarte rău, iar în  urma testării a rezultat că reieșit că este pozitiv – e infectată cu SARS cov2.

  Conform presei, Ana Smaranda Rinder  este în comă, medicii încercând să o salveze. Și fiul său, în vârstă de 17 ani, a fost testat pozitiv, dar este asimptomatic.

  Conform Antena 1,”adolescentul participase la o petrecere pe litoral unde mai mulţi tineri, inclusiv iubita acestuia, erau suspecţi şi ulterior au fost confirmaţi cu SARS-COV 2”.

  O altă veste proastă e că imediat după întoarcerea la Vaslui, când deja era infectată, Ana Smaranda Rinder ”ar fi participat la o întâlnire cu mai mulți medici și cu cei de la DSP, întâlnire la care au participat aproximativ 30 de persoane”, transmite ”Știri pe surse”

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Tătaru, anunț: aceștia sunt românii care vor avea prioritate la vaccinul anti COVID-19
  S-a confirmat: manipulare și minciună în cazul senatorului ”ucis de Covid 19”
  România, solicitare masivă de vaccin anti-Covid-19 – Tătaru, anunț important
  Tagurile:
  Spital, Medic, COVID-19

  Știrile Zilei