03:01 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  15640

  De data asta Becali nu ar mai avea în față un președinte puternic și neșantajabil ca Dragomir, ci unul cu probleme, ajuns acolo politic, prin intervenția lui Ponta și Dragnea.

  BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Cel mai cunoscut patron și finanțator din istoria fotbalului românesc, George Becali, este revoltat de faptul că eAD, firma care deține drepturile TV de transmitere Ligii ar dori reeșalonarea plăților către cluburi în noul sezon.

  ”Astfel, echipele nu vor mai încasa o sumă consistentă la începutul sezonului, ci vor primi banii lunar”, transmite GSP. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-a-venit-de-urgenta-la-sediul-lpf-nu-accept-sa-fiu-luat-de-prost-607192.html

  Finanțatorul FCSB i-a cerut azi socoteală lui Gino Iorgulescu, amenințându-l că îl va da în judecată.

  ”Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. E o situație urâtă”, a declarat Becali la sediul Ligii, conform GSP. ”N-am făcut conferința la mine la palat, am venit aici și am vrut să fie un fel de strigăt. Sunt asociat cu 13-14 oameni, care sunt fricoși și nu au apărare. Când am făcut contractul de cesiune de drepturi, l-am făcut pe spatele marilor coloși, Digi, Telekom”.

  Becali spune că modificarea se bazează pe un act adițional – ”I-am zis lui Gino Iorgulescu: «Eu citesc actul adițional, nu pe cel de cesiune». Am încredere în avocați, dar ultimul cuvânt e tot al meu”.

  ”Sunt și eu în oală și nu accept să fiu luat de prost”, a declarat ferm Becali, care consideră că ”se încearcă batjocorirea noastră”.

  Nu s-au mai dat șapte meciuri – ”să plătească Federația, că ea a înghețat campionatul!”, a izbucnit miliardarul.

  ”Acum, televiziunile vor act de cesiune! I-am spus lui Gino că îl dau în judecată!... Televizunile trebuie să respecte cu sfințenie!”, a declarat Becali, cerând ”Cei slabi să aibă încredere în mine!”.

  Becali s-a referit și la FRF: ”Noi vorbim de România, de ce se întâmplă în România, nu de ce se întâmplă în Bulgaria”.

  ”Vreau să atrag atenția Federației - se fac 16 echipe, s-a spus că a mai atractiv”, a spus Becali. ”Înainte să votezi, cheamă televiziunile și negociază cu ei! Întreabă-i câți bani dau în plus! Îl îndrum pe Burleanu să ia legătura cu televiziunile să vorbească despre ce e atractiv la noul campionat”.

  Întrebarea este, odată ce Becali s-a supărat – mai ales că ar putea fi atins la bani – va avea Gino Iorgulescu soarta lui Dumitru Dragomir? Va încerca Becali să-l dea jos de la Ligă? Tot ce se poate, pentru că soarta lui Iorgulescu oricum pare pecetluită odată cu problemele grave din fotbal, dar și cu cele din propria familie.

  Deci, de data asta Becali nu ar mai avea în față un președinte puternic și neșantajabil ca Dragomir, ci unul cu probleme, ajuns acolo politic, prin intervenția lui Ponta și Dragnea. O afacere demnă de DNA, dar pe care procurorii au ignorat-o, împotriva mărturiilor scrise în acest sens.

  În plus, George Becali a învățat și știe mult mai multe decât în 2009.  

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Gigi Becali vrea bani de la stat. Suma uriașă pe care trebuie să o primească
  Bomba serii: Gigi Becali, nou dosar penal, acuzații grave, sume uriașe!
  Medicament COVID-19, blocat în vamă! Becali a cumpărat din Rusia și a donat spitalului
  Politolog: ”Zuckerman e un băcan parvenit, ceva între Becali și un ziarist de la Scânteia”
  Gigi Becali intervine în forță: a cumpărat ”pastile ANTIDOT din Rusia” și le oferă gratis!
  Tagurile:
  Gigi Becali, Fotbal

  Știrile Zilei