01:13 24 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.17
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  372 0 0

  O mașină electrică tocmai fusese conectată la o stație de încărcare din China când a început să iasă fum. Pompierii au fost alertați și au început să o stropească cu apă rece înainte ca mașina să explodeze ...

  CHIȘINĂU, 7 sept - Sputnik. Un vehicul electric care se încărca într-o parcare din Sanming, sud-estul Chinei, a explodat. Modelul mașinii este dificil de determinat, dar Media Drive a raportat că arată ca un BAIC EX360, un SUV hibrid 100% electric sau plug-in care nu este vândut în Europa.

  Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii august. Mașina a început să scoată fum la scurt timp după ce a fost conectată la stația de încărcare, scrie site-ul Turbo.fr, citat de Sputnik France.

  Fără victime

  Proprietarul a chemat imediat pompierii, care au ajuns repede. În imaginile video surprinse dintr-o clădire de vizavi se poate vedea cum vehiculul este pulverizat cu apă ca măsură de precauție. Dar câteva clipe mai târziu a urmat o explozie puternică.

  Bucăți din caroseria mașinii au zburat în toate direcțiile, inclusiv a fost spart acoperișului stației de încărcare. Nimeni nu a fost rănit.

  Site-ul Turbo speculează că ar putea fi o defecțiune a sistemului de încărcare sau a bateriei.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  mașină, explozie

  Știrile Zilei