01:44 24 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD16.69
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  30653

  A fost un om devotat marelui lider naționalist pe care l-a iubit și admirat enorm – iar decesul lui, chiar în aceeași zi și la o oră apropiată de cea a morții lui Vadim… pur și simplu te face să te gândești la  aspecte dincolo de normal

  BUCUREȘTI, 15 sept – Sputnik. O știre a șocat pe cei care au făcut parte din fenomenul PRM – Vadim Tudor. Ieri, când s-au împlinit 5 ani de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor (14 septembrie 2015), a decedat cel care i-a urmat, interimar, la conducerea partidului, profesorul Adrian Popescu.

  Decesul profesorului a fost neașteptat și subit, șocându-i pe cei care l-au cunoscut. Adrian Popescu depășise pragul celor 70 de ani, a fost profesor de matematică la un cunoscut liceu bucureștean, dar și consilier local.

  Un om activ, care a încercat să mențină partidul după decesul Tribunului. Chiar dacă metodele sale au fost contestate de multe personalități ale marelui PRM, generând controverse și delimitări, ba chiar și schisme, cu toate acestea nu se poate spune că profesorul Popescu nu a fost atașat de fenomenul România Mare și mai ales de Vadim Tudor.

  Adrian Popescu a rămas alături de Vadim Tudor în cele mai grele momente, până la capătul drumului, a avut grijă de sediu, de cățeii pe care Tribunul îi adăpostise la partid.

  Adrian Popescu a fost un om devotat marelui lider naționalist pe care l-a iubit și admirat enorm – iar decesul lui, chiar în aceeași zi și la o oră apropiată de cea a morții lui Vadim… pur și simplu te face să te gândești la  aspecte dincolo de normal…

  Dumnezeu să-l odihnească și să-l ducă lângă cel căruia i-a fost dedicat 25 de ani de viață!

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Corneliu Vadim Tudor, Deces, PRM

  Știrile Zilei