14:07 22 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.64
 • USD16.66
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9430

  Se pare că este vorba de aceeași bandă organizată care a dat aceste lovituri, folosind substanțe explozive sau detonante și dispozitive artizanale.

  BUCUREȘTI, 15 sept – Sputnik. Un nou atac cu bombă la două bancomate din Galați, anunță Antena 3. Și de data asta au fost aruncate în aer două bancomate din zona rurală.

  Reamintim că, pe 8 septembrie au fost aruncate în aer bancomate din Otopeni, Ilfov.

  Până acum poliția nu a reușit să-i prindă pe făptași. Se pare că este vorba de aceeași bandă organizată care a dat aceste lovituri, folosind substanțe explozive sau detonante și dispozitive artizanale.

  De asemenea, zilele trecute, pe 11.09.2020, în jurul orei 4 dimineața au fost atacate bancomate din  comuna Liești, județul Galați. De data aceea s-a încercat forțarea mecanică a fantei de eliberare a bancnotelor de la bancomatul, dar nu s-au folosit explozibili.

  Update: IPJ Galați confirmă că jaful a fost comis la data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00, în comuna Tulucești, județul Galați.

  ”Persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani”, anunță IPJ Galați.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  bombă, România, Bancomat

  Știrile Zilei