00:43 10 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  41201

  Data lansării iOS 14 este astăzi - Apple a dezvăluit că următoarea actualizare a sistemului de operare iPhone va avea loc pe 16 septembrie.

  CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. În timp ce evenimentul a dezvăluit produse noi precum Apple Watch 6 și iPad Air, iPhone 12 nu era nicăieri. Acest lucru coincide cu zvonurile conform cărora următorul model de telefoane Apple nu va fi anunțat până la un al doilea eveniment din octombrie.

  Indiferent dacă iese sau nu linia iPhone 12, iOS 14 va fi disponibil foarte curând pentru majoritatea modelelor recente de iPhone din ultimii patru ani.

  Noile caracteristici ale iOS 14 includ widget-uri pe ecranul de pornire care separă aspectul stagnant al grilei de aplicații, imaginea mult așteptată, astfel încât să puteți viziona videoclipuri în colțul ecranului în timp ce efectuați alte sarcini, și chei digitale pentru a vă debloca mașina cu iPhone-ul.

  În timp ce Apple nu a dezvăluit iPhone 12 la WWDC, dezvoltatorii au primit o versiune a iOS 14 beta special pentru acest model, cu o versiune beta publică pentru consumatori, la jumătatea lunii iulie. Dar lansarea finală va face iOS 14 disponibil pentru toată lumea.

  Avem mai jos detaliile datei de lansare a iOS 14 - 16 septembrie, precum și lista de compatibilitate a telefoanelor care se pot actualiza la noul software (indiciu: toate, inclusiv și după iPhone 6S).

  Dacă iPhone-ul dvs. rulează iOS 13, veți putea face upgrade la următoarea actualizare software mare. Dacă telefonul dvs. este un iPhone 6S (din 2015) sau o versiune ulterioară, veți primi actualizarea.

  Asta înseamnă că dispozitivele enumerate mai jos vor putea descărca iOS 14 - și da, ne așteptăm să includă gama iPhone 12, dar vom aștepta ca Apple să o confirme oficial mai întâi:

  iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone SE (prima generație)
  iPhone 7 și iPhone 7 Plus
  iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X
  iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR
  iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
  iPhone SE (a doua generație)

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  iOS, Apple

  Știrile Zilei