03:35 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  62471

  EXCLUSIV – Dumitru Dragomir vorbește despre o informație șocantă care a apărut recent, că Gigi Becali s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19.

  BUCUREȘTI, 18 sept – Sputnik. O știre cutremură lumea fotbalului, dar și opinia publică – Gigi Becali ar fi infectat cu coronavirus. Informația, pe surse, a fost dată de ”Știri pe surse” și site-uri sportive – și survine după ce o mare parte din lotul FCSB s-a molipsit.

  ”De aproape 3 săptămâni, Gigi Becali a dispărut din spațiul public”, scrie „Știri pe surse”, adăugând că ”Milionarul a făcut botezul primei sale nepoate în secret total, fără showul cu care obișnuise opinia publică”

  Ei bine, STIRIPESURSE.RO susține că a aflat, ”din surse medicale și apropiate latifundiarului din Pipera, că acesta s-a infectat cu noul coronavirus. Deși deține o clinică de oncologie, Becali a refuzat să fie tratat în spital, iar echipele medicale s-au deplasat la vila sa din Pipera”.

  ”Aceleași surse au confirmat reporterilor STIRIPESURSE.RO că și mama lui Gigi Becali, Alexandrina, a fost infectată cu COVID-19. Cei doi s-ar fi vindecat, însă medicii le-au recomandat să evite, momentan, orice interacțiune cu alte persoane”, scrie agenția citată.

  Contactat de Sputnik, celebrul ex-președinte al LPF, Dumitru Dragomir, prieten vechi al familiei Becali, a infirmat că Gigi ar fi bolnav.

  ”Am vorbit cu el acum două zile, nu avea nimic”, spune Corleone. ”Ieri l-am întrebat și pe Giovani, că m-au sunt și pe mine de la ziare de sport, dar mi-a spus că Gigi e sănătos, nu are nimic”.

  Gigi are două calități care respins virusul, spune Mitică Dragomir: ”E credincios adevărat și sănătos cum erau românii odată, de ăsta nu se prinde nici un rău – ai lui au rezistat în pușcăriile comuniste, cum să se îmbolnăvească unul ca el?”.

  ”Dacă Gigi se îmbolnăvește, e în stare să infecteze el virusul – nu virusul pe el!”, glumește președintele istoric al LPF.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Mitică Dragomir, Gigi Becali

  Știrile Zilei