15:31 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  112842

  Pe magistrala Berceni – Pipera, la stația de metrou Tineretului a avut loc o explozie – iar pasagerii și cei care așteptau au fost evacuați.

  BUCUREȘTI, 20 sept – Sputnik. Un incident grav și neobișnuit a avut loc în această seară în staţia de metrou Tineretului - o explozie la o garnitură de metrou.

  Din informațiile transmise până acum nu au fost înregistrate victime. La fața locului a intervenit Serviciul Privat de Pompieri al Metrorex, s-a trimis pentru verificare o autospecială de stingere de la ISUBIF şi o ambulanta SMURD.

  Explozia a fost provocată de o problemă tehnică la o şină,  iar din frecarea roților cu porțiunea defectă s-ar fi produs explozia, care a degajat fum puternic.

  Pasagerii și cei care așteptau în stația Tineretului au fost evacuaţi, fără a apărea probleme deosebite și nici nu au fost necesare intervenții ale personalului medical de urgență.

   După incident, metroul a circulat pe un singur fir, sensul spre Berceni fiind blocat iar trenurile în sensul Pipera nu au oprit în stația Tineretului.

  După ora 22.00, defecţiunea de la Staţia Tineretului a fost remediată, iar traficul a fost reluat pe ambele sensuri la metrou.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Așteptat de ”Ceaușescu”, Teodorovici l-a făcut praf pe ”protestatar” – explozie de furie!
  Incendiu puternic în zona Portului Beirut la o lună după explozie
  VIDEO: O explozie masivă a zguduit periferia capitalei iordaniene
  Tagurile:
  București, metrou

  Știrile Zilei