00:32 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  35320

  Imagini de haos – peste 100 de indivizi din galeriile FCSB și Dinamo au pus la cale o încăierare cu arme albe – trupele speciale au intervenit în Metrou.

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Scene de groază la metroul bucureștean, unde o formație puternică ce trupe speciale ale Poliției au intervenit pentru a anihila două grupuri de ultrași.

  Din primele informații, indivizii aparțin de galeriile FCSB, respectiv Dinamo și puseseră la cale o încăierare de mari proporții. Asupra lor s-au găsit arme albe și spray-uri paralizante,

  Trupele speciale au pregătit ca la carte intervenția, având informații din interiorul găștilor de ultrași. Astfel, Metroul a fost oprit în staţia Ştefan cel Mare, iar indivizii au fost scoși din tren, imobilizați și încătușați.

  De precizat că trupele speciale nu au folosit spray-uri pentru a pune în pericol călătorii.

  Update
  Doi jandarmi au fost răniți, dar starea lor este bună. Ei au fost trași în trenul în care se aflau peste 100 de indivizi violenți.

  Peste 30 de indivizi au fost reținuți și duși la secția de poliție. Asupra huliganilor s-au găsit arme albe, petarde și alte materiale pirotehnice, precum și spray-uri paralizante.

  Circa 200 de persoane au fost implicate în această acțiune huliganică – iar poliția face acum cercetări.

  Tagurile:
  Bătaie, Dinamo, FCSB

  Știrile Zilei