11:42 02 Decembrie 2020
În direct
 • EUR20.65
 • USD17.25
 • RUB0.23
 • RON4.24
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  25401

  În urma ploilor abundente, mai multe zone din Timişoara au fost inundate, iar astăzi echipe de pompieri au intervenit la foc automat. Judeţul Timiş s-a aflat sub avertizare meteo de Cod portocaliu.

  BUCUREŞTI, 6 oct – Sputnik. În Timişoara mai multe străzi au fost inundate în urma ploilor abudente, iar pompierii au fost chemaţi să intervină în mai multe zone.

  Au fost inundate în special străzile Sofocle, Constantin cel Mare, Coriolan Brediceanu, Vasile Lupu, Constantin Rădulescu Motru și Stuparilor, potrivit Timiş online

  Într-o perioada scurtă de timp, ISU Banat a primit mai multe solicitări, iar echipajele din teren au fost trimise în mai multe zone afectate.

  De asemenea, circulația tramvaielor a fost perturbată în anumite zone, fiind afectate mijloacele de transport de pe liniile 4, 2 și 9.

  „Ca urmare a ploii masive din această dimineaţă, anumite sectoare de pe traseele liniilor de tramvai numărul 4 (Piaţa 700), numărul 7 (Piaţa 700 şi Piaţa Aurora), numărul 2 (Piaţa Aurora) şi numărul 9 (Piaţa Aurora) au fost afectate. Tramvaiele vor staţiona înaintea acestor sectoare până la remedierea problemelor”, au anunțat reprezentanții STPT pe pagina de Facebook.

  Marţi dimineaţă, în judeţul Timiş a fost valabilă o avertizare meteo de Cod Portocaliu, localitățile vizate fiind Timișoara, Recaș, Săcălaz, Giarmata, Ghiroda, Sânandrei, Orțișoara, Moșnița Nouă, Sânmihaiu Român, Pișchia, Dumbrăvița, Mașloc, Chevereșu Mare, Remtea Mare, Fibiș, Bucovăț, Brestovăț și Bogda.

  Tematic

  Furtuna ALEX: Inundații „istorice” în Alpes-Maritimes -VIDEO
  Inundații în Valea Jiului: drum închis, se intervine cu elicoptere
  Inundații în Evia - Grecia: cel puțin șapte morți, printre care și un copil
  Tagurile:
  Inundații, Timișoara

  Știrile Zilei