11:59 26 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.20
  • USD17.05
  • RUB0.22
  • RON4.14
  • UAH0.60
    Societate
    Sa primesc un link scurt
    9920

    De multe ori rețeta implică prea mult ulei sau oțet, ceea ce interferează foarte mult cu gustul legumelor, spune Bloggerul culinar Anna Kirillova.

    BUCUREȘTI, 15 oct - Sputnik. Bloggerul culinar Anna Kirillova a explicat cum trebuie gătite conservele pentru a nu le strica gustul.

    În emisie la postul de radio „ Govorit Moscva”... ea a spus că de multe ori rețeta implică prea mult ulei sau oțet, ceea ce interferează foarte mult cu gustul legumelor.

    "Se întâmplă să fie scris să adăugați un pahar de oțet sau un pahar de ulei. Mi se pare că se dovedește foarte acru sau foarte gras", a spus Kirillova.

    Bloggerul a sfătuit să se schimbe proporțiile din rețetă după propriul gust.

    „Regula de aur a conservării este să speli totul temeinic”, a subliniat specialistul culinar.

    Ea a adăugat că nu trebuie să folosiți săpun de vase.

    "Fără fanatism, ci doar spălați-vă produsele, conservele și capacele. Atunci totul va reuși", a explicat Kirillova.

    Tematic

    Nutriționist: Iată cât de periculoasă este carnea pentru oameni
    Nutriționist, despre pericolul mortal de pierdere rapidă în greutate
    Cele mai periculoase băuturi fierbinţi – nutriționist rus
    Tagurile:
    Conserve

    Știrile Zilei