11:46 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  552121

  Artistul Dan Bittman a criticat măsurile impuse de autorități și felul în care acestea comunică pe tema infectărilor

  BUCUREȘTI, 22 oct - Sputnik. Cunoscutul solist al trupei „Holograf”, Dan Bittman, a făcut la Antena 3 câteva declarații care nu-l vor face foarte iubit de autorități. Artistul a arătat unde greșesc autoritățile în lupta cu pandemia.

  „Pericolul există. Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nimeni, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează”, a spus Dan Bittman.

  El a arătat cum stă situația în România unde există câteva mii de ”aşa-zise” infectări pe zi, dar de fapt situația ar fi diferită : ”un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur”, a explicat Dan Bittman la Antena 3. 

  Dan Bittman cere de aceea ca lumea să revină cu picioarele pe pământ și s-a arătat revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă.

  ”Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)”, a mai spus Dan Bittman.

  Tematic

  Nelu Tătaru: Nu se impun măsuri suplimentare anti-Covid 19
  Iohannis, declarații cruciale în ziua recordului de Covid 19
  Record grav: 4848 cazuri noi de persoane cu COVID – 19
  Tagurile:
  COVID-19

  Știrile Zilei