18:04 17 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  8320

  Cel mai cunoscut polițist român este suspect de Covid – de fapt, mai mult ca sigur este infectat – dar tratează cu optimism situația.

  BUCUREȘTI, 29 oct – Sputnik. Anunț bombă pentru sutele de mii de fani ai polițistului internaut Marian Godină – cunoscutul om al legii este suspect de Covid! De fapt, e greu de presupus că nu a fost infectat, după propria relatare.

  ”Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea”, scrie Godină, arătând că respectivul s-a testat sâmbătă, iar ”rezultatul testului a venit luni. Pozitiv”.

  Desigur, dacă a stat 24 de ore alături de un infectat, dacă au stat și în spațiu închis, în mașină, este greu de crezut că nu este și el infectat.

  ”Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului”, spune Marian Godină.

  Cum se simte cunoscutul polițist? ”Momentan sunt bine, nu am niciun simptom”, notează Godină – un om sănătos, extrem de bine pregătit fizic, deci cu șanse mici ca boala să-l afecteze.

  ”E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, mărturisește, în final, Marian Godină.

  Deci, un final care transmite și o veste bună fanilor polițistului scriitor: va avea mai mult timp să stea pe… contrasens. Adică pe internet, postând comentariile sale interesante, care i-au adus o mare notorietate.

  La nici o oră după ce a anunțat situația, avea deja peste 1000 de comentarii și peste 12.000 de reacții – cifre care spun multe despre popularitatea polițistului brașovean.

  Tematic

  Rusia - una dintre primele țări care solicită OMS înregistrarea vaccinului anti-Covid
  Bulgaria: creștere record de cazuri COVID - se închid școlile, „luni de iarnă severe”
  Covid-19 Franţa: izolare totală - să rezistăm până în mai
  Restricții COVID în Germania - avertizarea lui Merkel
  Un milion de francezi, purtători de COVID 19 - Olivier Véran
  Tagurile:
  Marian Godina

  Știrile Zilei