22:07 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  31450

  Un român, un om de afaceri înstărit, este implicat în susținerea candidaturii președintelui Donald Trump – și ieri a primit o veste frumoasă .

  BUCUREȘTI, 2 nov – Sputnik. Mâine este ziua cea mare pentru SUA – și sa, există un român din SUA implicat trup și suflet în susținerea lui Donald Trump! Cunoscut ca prieten și susținătorilor al artiștilor români, milionarul Nick Rădoi este un activ republican și, ca atare, a fost permanent în priză în campania prezidențialelor.

  Nick Rădoi a participat la marile întruniri electorale ale lui Donald Trump, la întâlniri cu electoratul sau cu diverse personalități.

  Ieri, Nick Rădoi a primit o veste mare, pe care a anunțat-o pe Facebook: are încă un nepot! Al optulea!

  ”Astăzi este o zi binecuvântată pentru mine. Fetița mea Nicky R are un băiețel. Am opt nepoți acum”, scrie Nick Rădoi. ”Sunt foarte fericit și trebuie să spun mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, pentru nepoții mei frumoși și relația mea cu fiicele și familia mea”.

  Milionarul mărturisește: ”Este cel mai frumos sentiment vreodată să ai liniște și iubire pentru totdeauna”.

  Nick Rădoi a dezvoltat o afacere de transport în SUA, de pe urma căreia a devenit un om de afaceri prosper – dar nu a uitat niciodată România, păstrând legătura cu multe personalități din țară.  

  În privința campaniei pentru Donald Trump, iată-l alături de genialul actor Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, la o manifestare republicană de susținere a lui Donald Trump.

   

   

  Tematic

  Presa din SUA: victoria lui Trump va aduce sfârșitul NATO
  Ciolacu, stil Trump: provocare pentru Orban, față în față!
  Orban Viktor, mesaj ferm pentru Trump! Lecție pentru România
  Tagurile:
  Trump, Nick Rădoi

  Știrile Zilei