18:23 17 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  1555313

  Avocatul Dan Chitic remarcă revoltat cum Ungaria și Polonia dau o lecție Europei – în timp ce din partea României vine o nouă atitudine de cedare totală!

  BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. Cel mai important eveniment european al momentului, negocierile privind adoptarea Bugetului multianual comunitar şi a Planului european de relansare economică au fost blocate de Ungaria și Polonia, care nu sunt de acord cu condiționarea acordării fondurilor de respectarea așa zisului „stat de drept”.

  Viktor Orban
  © Sputnik / Алексей Витвицкий

  ”Ungaria și Polonia s-au opus prin VETO condiționării aberante și abuzive a acordării ajutoarelor financiare de îndeplinirea unor iluzorii și fluide condiții legate de “statul de drept”” – consemnează Dan Chitic.

  Cunoscutul avocat suveranist felicită cele două state ex-comuniste: ”Bravo lor! Ungaria și Polonia au politicieni patrioți, verticali, ce demonstrează ca au coloana vertebrală și (...) - nu oaie”!

  Pe de altă parte, România a susținut această măsură! Inițial a susținut-o președintele Iohannis – culmea, cel acuzat de încălcarea Constituției și comportament dictatorial în repetate rânduri, dar și sancționat de CNCD!

  Dar, mai nou, și reprezentanți PSD susțin această ciudățenie  - chiar printr-unul dintre cei mai vechi social democrați, europarlamentarul Mihai Tudose!

  ”Rușine PSD: Securiciul Tudose in direct, in platou la propagandistul globalist Radu Tudor, a înfierat cu manie marxist-globalistă votul celor două țări care și-au aparat interesele și suveranitatea”, scrie Dan Chitic.

  De aici și ce era de demonstrat… a fost demonstrat, consideră Dan Chitic: ”QED: PSD a devenit o anexă, o prelungire a Sistemului dictatorial și colonialist din Romania, care execută directivele înstelaților din pădure înainte chiar ca acestea să fie Comunicate”.

  Concluzia avocatului care s-a bătut pentru resursele României și demnitate națională: ”Clasa politică a fost integral acaparată: România a capitulat! Vai nouă!”

  Tematic

  Chitic: “Am văzut mișcări de trupe masive în jurul Capitalei”
  Prin ce a trecut ieri Dan Chitic: ”Îmi dă putere să sper!”
  Dan Chitic, declarație superbă în Piața Victoriei!
  Tagurile:
  Dan Chitic, România, Ungaria

  Știrile Zilei