10:47 26 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.46
 • USD17.22
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  21007

  Un ordin de carantinare pentru mai multe localități din județul Ilfov și Constanța a fost emis astăzi de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik. În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis astăzi ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni, Mogoșoaia, din Județul Ilfov.

  Același lucru este valabil și pentru localitățile Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Valul lui Traian, Techirghiol, din județul Constanța.

  Carantina pentru localitățile din Județul Ilfov intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 22:00.

  Carantina pentru localitățile din Județul Constanța intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 20:00.

  Tagurile:
  România, carantină

  Știrile Zilei

  • Klaus Iohannis

   Este o acuzație fără precedent: un celebru om de Drept și apărător al Biserici declară că Președintele a dat ordin de atac asupra Arhiepiscopului – implicit și asupra Patriarhului și BOR – e ”primul act de război al ateilor împotriva creștinilor ortodocși”!

   827
  • IPS Teodosie, arhiepiscop al Tomisului

   După incidentul incalificabil de la Biserica Sfânta Ecaterina din Constanța, în care credincioșii au fost bruscați și, ulterior, amendați de forțele de ordine, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie îi dă lui Orban o lecție așa cum premierul nu a mai primit vreodată!

   526
  • Gheorghe Hagi

   Supranumit ”Maradona din Carpați”, Gică Hagi a onorat din nou România! A transmis un mesaj superb – cel mai frumos elogiu care se poate citi în aceste zile în care întreaga planetă deplânge despărțirea de Diego Maradona

   228