03:59 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  31412

  Tragedie în familia Laurei Cosoi, după ce tatăl acesteia a pierdut lupta cu viața în ața virusului ucigaș. Mesajul transmis de artistă, cutremurător.

  BUCUREȘTI, 27 nov – Sputnik. Cunoscuta actriță Laura Cosoi este în lacrimi, după ce tatăl său a decedat. Bărbatul a pierdut lupta cu COVID-19.

  Artista și-a informat fanii cu privire la tragedia care s-a produs în viața sa.

  ”Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a scris Laura Cosoi.

  Tatăl Laurei era profesor de sport și antrenor de baschet și handbal la Iași. Anunțul decesului a fost făcut de Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca despre unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean, notează click.ro.

  În urmă cu câțiva ani, Laura Cosoi povestea cum tatăl său, persoana cu cele mai puține înclinații artistice din familie, a jucat în reclama pentru o cunoscută marcă de salam.

  Aceasta a precizat că sora sa i-a propus tatălui să participe la castingul respectiv și că, după numeroase insistențe, bărbatul s-a dus. Culmea, acesta chiar a câștigat castingul.

  ”Sunt tare mândră de el și ori de câte ori văd spotul mă surprind strigând prin casă ”Uite-l pe tata”!”, scria actrița pe blogul personal.
  Tagurile:
  COVID-19

  Știrile Zilei