14:19 21 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.42
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (364)
  6210

  Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, spune că, începând de mâine, 3 decembrie 2020, vremea va intra într-un proces de încălzire. Ce temperaturi vor fi pe 6 decembrie 2020.

  BUCUREȘTI, 2 dec – Sputnik. Luna decembrie a anului 2020 pare să fie ușor atipică, din pricina temperaturilor pe care le aduce.

  Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a dezvăluit cum va fi vremea în ziua alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

  Aceasta spune că, începând de mâine, 3 decembrie 2020, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel încât este posibil ca, spre finele săptămânii, chiar duminică, să vorbim de temperaturi maxime în partea de Vest, în Sud, în Sud-Est, între 14 și 15 grade Celsius.

  De asemenea, directorul ANM a subliniat faptul că este ”o alternanță specifică, cu care trebuie deja să ne obișnuim când vorbim de perioade mai calde urmate de răciri bruște”.

  ”Cu siguranță, acest lucru se va întâmpla și pe parcusul anotimpului de iarnă. Ultimii ani, în general, ne-au adus în atenție astfel de evoluții și deja devin și obișnuință”, a mai spus Elena Mateescu la dcnews.ro.

  Meteorologul a subliniat că deja ultimii ani ne-au adus asemenea evoluții, așa că ar trebui chiar să ne obișnuim.

  Va ninge la munte în ziua alegerilor? Elena Mateescu spune că acest lucru este posibil să se întâmple la cote înalte și că temperaturile vor fi scăzute.

  În zonele mai joase, temperaturile maxime vor fi mai degrabă de primăvară, cu valori de peste 10 grade Celsius, în condițiile în care maximele ar fi trebuit să fie de 7-8 grade.

  Тема:
  Prognoza meteo (364)
  Tagurile:
  alegeri, prognoza meteo, Meteo

  Știrile Zilei