05:52 01 Martie 2021
În direct
 • EUR21.11
 • USD17.44
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  1348140

  Mesaj fulminant al celebrului medic, care denunță ceea ce petrece în – și în legătură cu - așa zisa campanie de vaccinare din România.

  BUCUREȘTI, 29 dec – Sputnik. Una dintre cele mai ascultate voci din dezbaterea despre pandemie, celebrul medic și manager de spital Monica Pop a publica o notă în care denunță ceea ce se petrece, în opinia sa, în campania de vaccinare.  

  Vaccin
  © Sputnik / Валерий Мельников

  Monica Pop denunță că, de fapt, e o ”Campanie de amenințare, mai puțin una de vaccinare! Dr. Pop întreabă de ce nu se spune altfel:

  ”Pot fi, rar, și EFECTE SECUNDARE mai grave, dar puneți în balanță beneficiile care, pe termen scurt, sunt mau mari!”.

  Monica Pop cere ferm autorităților: ”NU ASCUNDEȚI NIMIC! Oamenii vor INFORMAȚIE și EXPLICAȚII corecte, NU AMENINȚĂRI și OPRESIUNE!”.

  Dacă vi se pare dur ce a scris Monica Pop până acum, citiți mai departe despre ”amenințări și opresiune”:

  ”Așa au ales decidenții și adepții lor! Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, INFORMAȚIE ZERO, știri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite , ascunderea unor elemente importante, încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură!” – acestea ar fi câteva dintre cele incluse în paradigma ”amenințări și opresiune”.

  Iar Monica Pop subliniază: ”La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură si amenințări!”.

  În schimb, ”NU SE SPUN UNELE LUCRURI scrise în prospecte iar asta creează suspiciune!”, punctează dr. Pop. În privința ”ascunderii unor elemente importante”, dr. Pop subliniază că ”se ocolesc deliberat informațiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente”.

  ”Ascunderea este mai gravă decât adevărul!”, scrie dr. Monica Pop, transmițând autorităților un mesaj, în final: ”Faceți în așa încât oamenii să aibă încredere!!! SE POATE!”.

  Tematic

  Dr. Monica Pop CONDAMNĂ autoritățile pentru ceea ce va urma!
  Dr. Monica Pop, reacție surpriză după recordul COVID-19
  Dr. Monica Pop l-a încuiat pe Rafila în privința vaccinului!
  Tagurile:
  Adina Monica Popescu

  Știrile Zilei