06:17 01 Martie 2021
În direct
 • EUR21.11
 • USD17.44
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3197280

  Celebrul medic și manager de spital se revoltă contra unei proceduri pe care și noi am criticat-o: panicarea fără sens a populației.

  BUCUREȘTI, 4 ian – Sputnik. Așa cum am arătat în repetate rânduri, românii s-au dovedit printre cei mai disciplinați și ascultători cetățeni UE în privința restricțiilor din pandemie.

  În schimb, în mod nefiresc, autoritățile, în frunte cu Iohannis, au folosit exprimări dure, menite parcă să inducă spaima; vă amintiți de celebra alternativă la ”stați acasă de Paști” spusă de președinte, cu referire directă la cimitir!

  Ei bine, realizatori TV și-au făcut o adevărată strategia din a da știri alarmiste – și, culmea, având lângă ei medici care fac parte din ansamblul operațiunilor de combatere a pandemiei!

  Mai mult, pe TV sunt difuzate clipuri în care se fac anunțuri ciudate, care induc de asemenea panică! Un asemenea anunț a revoltat-o pe celebra doctoriță Monica Pop!

  ”Un anunț de pe TV,  difuzat de câteva ori pe zi spune: VIRUSUL UCIDE! NU VIRUSUL POATE UCIDE - cum e corect!”, atrage atenția Monica Pop.

  Reputatul medic și manager de spital le transmite ferm autorităților: ”DAȚI SPERANȚE, NU LE LUAȚI!”

  Iar doctorul are argumente: ”Când se știe bine ca mortalitatea e de 1%, cum e posibil să se permită și să se difuzeze așa ceva??!!”.

  ”Ce vreți să mai faceți cu sufletul românilor??!!”, izbucnește revoltată dr. Pop. ”Nu sunt destul de necăjiți, de amenințați, de oprimați??!!”.

  Monica Pop atrage atenția, așa cum am făcut-o și noi: ”Conform acestei  reclame sau anunț, venit de la autorități, cei infectați înțeleg că vor muri, sigur, toți!!!”.

  Rezultatul? ”Depresii,  bolnavi ajunși în extremis la spital, aproape fără șanse, auzind "oficial" că nu au scăpare, oameni și familii distruse, sinucideri!!!!”.

  ”Asta se dorește??!! Așa îi determinam pe oameni să respecte, cum ar fi bine, metodele de protecție??!!”, întreabă Monica Pop revoltată!

  Răspunsul celebrului medic e ferm: ”NU, NU AȘA!”

  Iar în finalul mesajului, Monica Pop pune problema la nivelul altor… autorități, care ar trebuie să se sesizeze pentru a lămuri situația: ” EXPLICAȚII??!! CNA??!! PARCHETUL GENERAL??!! SINDICATE ETC”.

   

  Tematic

  COVID-19: Tăriceanu denunță isteria creată de Guvern, ”să înceteze să folosească panica”
  Monica Pop: ”E campanie de amenințare, mai puțin de vaccinare”
  Monica Pop, mesajul zilei: ”Strategie GREȘITĂ, neinspirată!”. Propune soluția salvatoare
  Tagurile:
  Adina Monica Popescu

  Știrile Zilei