11:28 18 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR20.96
 • USD17.29
 • RUB0.24
 • RON4.30
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  77930

  Una dintre cele mai curajoase și lucide voci din această perioadă pune într-o cu totul altă lumină cazul decesului lui Bogdan Stanoevici.

  BUCUREȘTI, 13 ian – Sputnik. O adevărată avalanșă de teorii s-a produs după decesul regretatului actor și politician Bogdan Stanoevici. Și nu numai teorii!

  Sunt și acuzații de tot felul, revoltă, cinism – tot ce se poate auzi într-o societate care, și în acest caz, pare a-și fi pierdut reperele.

  Dr. Monica Pop, reputat medic și manager de spital, care s-a evidențiat ca una dintre puținele voci curajoase și lucide în această perioadă, a expus un punct de vedere informat și argumentat care dă peste cap multe dintre teorii.

  ”Am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie”, spune Pop, arătând că, într-adevăr, ”la începutul internării, de la Pantelimon a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede.

  S-a negativat de COVID în 8 decembrie, spune Monica Pop, punând în lumină situația: ”din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID”.

  ”Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă”, spune dr. Pop, completând – ”Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut!”

  De fapt, spune dr. Monica Pop, ”ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”.

  Mai mult, Monica Pop ar fi spus prietenilor săi: ”Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii!”.

  Bogdan Stanoevici
  © Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

  ”Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator... a dus la asta”, a declarat Monica Pop.

  Solicitată să precizeze dacă ea consideră, la fel ca Diana Șoșoacă, că ar fi o moarte suspectă, Monica Pop a răspuns clar:

  ”Drept să spun… NU - și vă dau și motive… vă rog să mă credeți, când am știut de starea lui, am zis că din punctul meu de vedere, nu cred că are vreo șansă!”, a spus Monica Pop, completând - ”Sigur, Diana Șoșoacă este avocat și sigur că avocații au mereu suspiciuni”.

  Ulterior, dr. Monica Pop a postat pe Facebook opinia ei, exprimată și în emisiune: ”Bogdan s-a stins din cauza COMPLICAȚIILOR  produse de forma foarte gravă de COVID! NU de altceva!”

  ”Greșesc cei care spun, din rea-voință, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! NICI VORBĂ! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat!”, scrie Monica Pop.

  Cunoscutul medic arată că varianta morții din cauza infecției nosocomiale o spun ”cei care neagă boala și metodele profilactice!”.

  ”Se NEGATIVASE și la COVID de o lună, dar boala a produs SECHELE PULMONARE GRAVE”, arată Monica Pop, subliniind în final că „medicii anesteziști și nu numai au făcut  IMPOSIBILUL pentru a-l salva!”

  ”ÎNSĂ, NU E POSIBIL ÎNTOTDEAUNA, DIN PĂCATE!”, încheie Monica Pop mesajul scris pe pagina de socializare.

  Tematic

  Dr. Monica Pop pune iar la colț autoritățile anti-COVID
  Monica Pop: ”E campanie de amenințare, mai puțin de vaccinare”
  Monica Pop, fulminant: ”Clar, se INDUCE PANICĂ INTENȚIONAT!”
  Tagurile:
  Adina Monica Popescu

  Știrile Zilei