17:26 26 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.46
 • RUB0.23
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7910

  Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis, astăzi, 13 ianuarie 2021, o informare de ninsori în vestul, nordul și centrul României, valabilă până vineri. Zonele vizate.

  BUCUREȘTI, 13 ian – Sputnik. Iarna continuă să se manifeste în România. Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis o informare de ninsori și ger valabilă începând de astăzi, 13 ianuarie, ora 10.00 până vineri, 15 ianuarie 2021, ora 10.00.

  Fenomenele vizate sunt ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului în zona montană înaltă.

  În intervalul menționat, temporar va ninge în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în zona de munte, prin acumulare, se vor înregistra cantități de 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.
  În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60...80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității, precizează meteoromania.ro http://www.meteoromania.ro/avertizari/ .

  Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie informează că, la sfârșitul săptămânii, vremea va deveni rece, geroasă mai ales noaptea și dimineața.

  Prognoză specială pentru București

  Începând de astăzi și până vineri, 15 ianuarie 2021, ora 10.00, în București, vremea se va menține rece.

  De astăzi și până mâine dimineață, la ora 8.00, cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, dar probabilitatea pentru precipitații mai ales sub formă de ninsoare va fi redusă. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade.

  De mâine dimineață de la ora 8.00 și până vineri, la ora 10.00, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și în prima parte a nopții, va ninge slab și se vor depune 1...2 cm de zăpadă peste stratul deja existent. Vântul va sufla slab și moderat, vor fi rafale de 25...35 km/h.

  Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade.

  Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

  Tagurile:
  Ninsori, Meteo

  Știrile Zilei