17:09 26 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.46
 • RUB0.23
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  12231

  Unul dintre cei mai mari și iubiți fotbaliști români, Necula „Rică” Răducanu este internat la Spital fiind infectat cu COVID-19

  BUCUREȘTI, 13 ian – Sputnik. Marele portar al Rapidului și al Naționalei anilor 70, Necula Răducanu este internat după ce s-a infectat cu COVID-19.

  Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a clubului din Giulești – și se menționează că și soția marelui fotbalist este internată.

  ”Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soția sa, ambii având Covid-19”, se arată pe pagina FC Rapid 1923.

  Suporterii îi urează ”Însănătoșire grabnică!” – și îi trimit tot felul de mesaje de încurajare, multe în stilul glumeț al acestui adevărat simbol al marelui Rapid.

  Totuși, situația lui ”Rică” Răducanu nu este simplă. Legendarul portar are 74 de ani, este supraponderal și suferă de diverse afecțiuni – specifice vârstei și unui om care a gustat din plin din plăcerile vieții.

  ”Tamango” are în palmares un titlu de campion național și trei ”Cupe” ale României – și, fără îndoială, titlul de campion al simpatiei și popularității!

  Tematic

  Reacția Patriarhiei la informarea despre vaccinul Covid 19
  Argentina: Plajele din Mar del Plata sunt aglomerate în plină pandemie COVID-19
  Occidentul e pregătit: COVID-19 este Hitler - a venit timpul pentru o alianță cu Rusia
  Testări în masă la COVID-19 în China, după depistarea a noi cazuri

  Știrile Zilei