14:51 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  21010

  Autoritățile intervin cu repeziciune în municipiul Buzău, acolo unde un depozit de materiale reciclabile – electrocasnice a luat foc în dimineața zilei de astăzi, 19 ianuarie 2021.

  BUCUREȘTI, 19 ian – Sputnik. Flăcări și fum: asta au văzut buzoienii în dimineața zilei de astăzi, 19 ianuarie 2021.

  Un depozit de materiale reciclabile – electrocasnice – a luat foc în jurul orei 11.00. Din păcate, flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

  Există riscul să se întindă la o hală învecinată, informează antena3ro.

  Pompierii spun că deocamdată nu sunt victime și că se acționează pentru stoparea incendiului cu opt mașini de stingere și o autoscară.

  Cetățenii din zonă au primit un mesaj RO-ALERT, din cauza degajărilor mari de fum.

  RO-Alert: alertă extremă: INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la ROMRECYCLING SoS. Pogonele(Zona Industriala) Mun Buzau. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsați libere căile de acces pentru accesul forțelor de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricţii rutiere sau rute ocolitoare. Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile şi ferestrele, astupati gurile de aerisire, şi opriţi funcţionarea instalatiilor de ventilatie sau climatizare! Recomandări transmise de ISU BZ.

  Tematic

  A murit în noaptea de Crăciun într-un incendiu la Socola
  Incendiu puternic în Capitală - patru imobile în flăcări!
  Dezastrul anului: Incendiu la secție ATI-COVID! Sunt 7 morți
  Tagurile:
  incendiu

  Știrile Zilei