02:11 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  14201

  Un eveniment tragic a avut loc pe o stradă din Sectorul 3 al Bucureștiului, un tânăr fiind înjunghiat mortal de un bărbat după o ceartă care a avut loc într-o sală de forță.

  BUCUREȘTI, 19 ian - Sputnik. Un tânăr a decedat astăzi după o altercație cu un bărbat care l-a lovit cu un obiect ascuțit. Cei doi se certaseră anterior într-o sală de forță. Incidentul a avut loc pe stradă, în sectorul 3 al Capitalei. Deși Poliția Capitalei a anunțat inițial că tânărul a fost doar rănit, ulterior acesta a decedat. Intervenția echipajului medical nu i-a mai putut salva viața tânărului, deși acesta a încercat aproape o oră să resusciteze victima.

  Poliția Capitalei a informat că astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.

  Potrivit Poliției, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr pe care l-au condus la sediul subunității.

  De asemenea, mai transmite Poliția, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit, dar, în pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat, iar trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

  Poliția anunță că cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor.

  Tagurile:
  Crimă

  Știrile Zilei