09:20 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  56255

  Poliția Română a reacționat după informația privind predarea colonelului Daniel Dragomir, căutat internațional

  BUCUREȘTI, 4 feb – Sputnik. Acum puțin timp, Poliția Română a transmis un comunicat în legătură cu situația lui Daniel Dragomir, fostul șef al sectoarelor informativ - operative de Combatere a Terorismului din SRI.

  ”În dimineața de 4 februarie 2021, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul Sirene, de către autoritățile italiene, că, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internațional, s-a prezentat la o secție de poliție din Bari, însoțit de avocatul ales”, anunță Poliția.

  În comunicat, Poliția arată că Daniel Dragomir ”a fost depus în Penitenciarul din Bari, în așteptarea prezentării în fața instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul București”.

  ”În baza datelor furnizate de autoritățile din Italia, a fost informată instanța de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce și transmite acest mandat către instanța care va judeca și dispune asupra predării către România”, transmite Poliția Română.

  ***

  Daniel Dragomir a fost condamnat pe data de 18 iunie 2020 la 3 ani și 10 luni închisoare de Curtea de Apel București, dar a reușit să plece din țară – se pare cu o zi înainte de sentința definitivă, fiind de atunci dat în urmărire internațională.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu și Daniel Dragomir îl demască și îl fac praf pe Tăriceanu!
  Daniel Dragomir, victorie în faţa statului paralel: „Bye, bye, Mitică!"
  Ce a păţit Daniel Dragomir pe Valea Prahovei - de vină ar fi mai mulţi politicieni
  Tagurile:
  Daniel Dragomir

  Știrile Zilei