02:35 19 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.46
 • USD17.90
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  2085321

  Criticul de modă reacționează în stilul caracteristic cu privire la ziua de 14 februarie, când îndrăgostiții sărbătoresc ziua iubirii și atrage atenția că dragostea trebuie sărbătorită mereu.

  BUCUREȘTI, 14 feb – Sputnik. Dana Budeanu a vorbit despre subiectul care interesează mulți români și anume Ziua îndrăgostiților.

  Criticul de modă atrage atenția că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Ea subliniază penibilul situației generată de faptul că oamenii au nevoie de o zi pentru a-și declara dragostea.

  ”Este o mizerie, rețineți. Deci cine sărbătorește Valentine's Day e bou dacă n-are 15, 16, 17, 18… Gata! La 18 ani te operezi de situația asta. Deci nu mai ai cum să sărbătorești Valentine's Day”, a spus Dana Budeanu.

  Criticul de modă a ironizat faptul că, special de Ziua Îndrăgostiților, cuplurile din România ies în oraș la masă, ”în doi”.

  În opinia sa, aceste zile de care se agață unii, aceste date din calendar pe care o parte a oamenilor le folosesc pentru ”a fi intimi pe cuplu” și să își reamintească felul în care se iubesc nu au nici o însemnătate, fiindcă dragostea nu trebuie reamintită.

  De asemenea, Budeanu a subliniat că Sărbătoarea Sfântului Valentin a fost inventată în America și reprezintă ”o vrăjeală, o prostie”.

  Așa că Ziua Îndrăgostiților este, spune Budeanu, în fiecare zi. Totul este ca oamenii să trăiască frumos în fiecare zi, iar fiecare partener de cuplu trebuie să caute să se bucure de celălalt.

  Și aceasta pentru că, în secunda în care partenerii nu se mai bucură unul de altul indiferent cât timp a trecut de când au devenit un cuplu, soluția este separarea.

  ”În secunda în care nu mai simțiți bucurie, trebuie să plecați. Niciodată după ce n-ați mai simțit bucurie nu mai simțiți la loc bucurie. (…) Sentimentul de bucurie, sentimentul de fericire este o stare continuă din care niciodată nu mai poți lua nimic și nu mai poți adăuga nimic”, a subliniat Dana Budeanu.

  Tematic

  Bianca Drăgușanu și Dana Budeanu dau NUCLEARA: bani pentru vedetele care declară COVID-19
  Dana Budeanu s-a ținut de cuvânt: noua BOMBĂ cu Nicușor Dan!
  Dana Budeanu revine, RĂSPUNS care îl face praf pe Nicușor!
  Tagurile:
  Dana Budeanu

  Știrile Zilei