09:51 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  947173

  Proces pe bani mulți anunțat de Victor Ciutacu, care trage o salvă și către Radu Tudor, unul dintre cei care îl promovează mult pe Arafat.

  BUCUREȘTI, 18 feb – Sputnik. Un proces pe bani mulți este anunțat de Victor Ciutacu, jurnalistul anunțând că șeful ISU a fat RTV în judecată, cerând o sumă importantă de bani.

  ”Obraznicul de Raed Arafat ne-a dat în judecată”, scrie dur Ciutacu, arătând că șeful ISU vrea 500.000 lei. ”E dreptul lui”, comentează jurnalistul.

  Care este motivul? Ciutacu explică în stilul său: ”Cică i-am lezat imaginea, onoarea, demnitatea și viața privată”.

  ”Și noi avem drepturi. Printre care cel la apărare. De care îl asigur că vom uza din plin”, scrie Ciutacu, atrăgând atenția că ”în instanță nu contează mereu cine e mai satrap”.

  Apoi, Victor Ciutacu aruncă o salvă de rachete către Arafat, care țintesc și către… Radu Tudor! ”Dacă (Arafat) simte nevoia și-l lasă avocații care citează din wikipedia, ne putem și confrunta în instanță”.

  ”Că la televizor nu e în stare. Sau, ca să fiu exact, omul nu (mai) apare pe micile ecrane care nu sunt partenere media cu el, cu fundația lui sau cu sistemul infect care-l protejează”, scrie Ciutacu.

  Referirea este evidentă la Radu Tudor, realizatorul TV și propagandistul NATO fiind membru în Board-ul Fundației SMURD. Și de asemenea, realizatorul emisiunii unde Arafat apare cel mai des, pentru discuții lungi.

  Jurnalistul încheie sec: ”Ne vedem în instanță, Comandante!”.

  ***

  Nu este prima dată când Raed Arafat anunță că dă în judecată RTV. În aprilie 2013, secretarul de stat dr. Raed Arafat amenința că va actiona în justiție RTV pentru afirmațiile legate de… ”mobilierul și parchetul masiv de lux din biroul său”.

  ”Datele prezentate și dezbătute sunt eronate, aducând un grav prejudiciu numelui meu și imaginii mele”, arăta atunci Raed Arafat.

  După tragedia de la Matei Balș, Ciutacu i-a cerut demisia lui Arafat: „Continuăm să ardem ca şobolanii în spitale şi să ţipe domnul Arafat la noi. Domnul Arafat, dacă nu-l ţin nervii, să se ducă la Obregia să ia o pauză şi după să-şi dea demisia”.

  Tematic

  Șoșoacă, atac fulminant la Arafat: ”Din cauza ta mor oameni, nu ai onoare să demisionezi!”
  Ciuvică și Mircea Badea se exilează în Turcia, refuză să revină în România lui Arafat!
  Ciutacu îi pune diagnosticul lui Arafat – fără menajamente!
  Tagurile:
  Raed Arafat, Victor Ciutacu

  Știrile Zilei