09:34 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (378)
  30010

  Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au dat publicității estimările meteorologice pentru întreaga lună martie a acestui an. Finalul lunii martie vine cu vreme deosebit de caldă.

  BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik Iarna se pregătește să plece, lăsând primăvara să îi ia locul.

  Luna martie se anunță una cu temperaturi ridicate, în special spre finalul său, ne anunță meteorologii.

  Lapoviță
  © Sputnik / Владимир Сергеев

  Săptămâna 1-8 martie 2021 vine cu temperaturi a căror valoare se încadrează în limitele normale ale acestei perioade din an, la nivelul întregii Românii.

  Ploile vor întârzia să apară, mai ales la munte și în jumătatea vestică a României.

  Săptămâna 8-15 martie nu va fi diferită termic de cea de dinainte. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, însă în zonele extracarpatice ele vor fi mai puține.

  Săptămâna 15-22 martie aduce temperaturi normale pentru această perioadă a anului, în toate regiunile din România. De asemenea, la nivel național, regimul precipitațiilor va fi apropiat de cel normal.

  Ultima săptămână din luna martie vine cu vreme mai caldă decât în mod obișnuit, la nivelul întregii Românii. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile, informează meteoromania.ro.

  prognoza-4saptamani by Sputnik Moldova

  Тема:
  Prognoza meteo (378)
  Tagurile:
  martie, Prognoza meteo

  Știrile Zilei