01:18 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  15410

  Românii transmit, în fiecare an, cu prilejul zilei de 8 martie, cele mai frumoase și alese gânduri către iubitele, mamele, prietenele sau colegele lor. Iată câteva sugestii de mesaje care vor merge ”la țintă”.

  BUCUREȘTI, 7 mart – Sputnik. În fiecare an, în ziua de 8 martie, se sărbătorește Ziua Mamei, prilej de urări și gânduri bune nu doar pentru femeile deosebite care ne-au dat viață și ne-au crescut, ci și pentru prietenele, colegele și iubitele din viața fiecăruia.

  De 8 martie, bărbații și femeile trimit mesaje cu urări frumoase persoanelor de sex feminin din viața lor, dar, în special, mamelor.

  Sputnik vine în ajutorul dumneavoastră și vă prezintă câteva mesaje frumoase care vor ajunge fix la inima celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi: mama.

  ”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

  ”Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mamă! La mulţi ani””

  ”Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mamă!”

  ”Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”, scrie ziarulunirea.ro.

  ”În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. Măcar atât să pot face în semn de mulțumire pentru felul în care m-ai crescut, pentru că orice aș face simt că nu este suficient. La Mulți Ani, draga mea mamă!”, notează kudika.ro.

  ”La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult!”

  ”Mamă, azi este ziua ta specială și tot ceea ce vreau să îți spun este că te iubesc indiferent de ce a fost între noi de-a lungul timpului. La mulți ani!”

  ”Scumpa mea mamă, vreau să îți mulțumesc că ai fost alături de mine atunci când am avut nevoie și mi-ai dat curaj! La mulți ani, mamă!”

  ”Mamă, tu ești darul special pe care mi l-a făcut Dumnezeu. La mulți ani!”, notează totuldespremame.ro.

   

   

   

  Tematic

  8 martie: Cele mai frumoase mesaje şi citate despre femeie
  Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la petrecerea de 8 Martie de la PSD– FOTO
  Iată ce cadouri au primit de 8 Martie femeile din familia Trump
  Despre 8 martie: Îndemnul unui preot ortodox
  Experții: De ce bărbații ruși cumpără 2 cadouri de 8 martie
  Anunţul meteorologilor: cum va fi vremea de 8 martie – veşti nu prea bune
  Sputnik vă oferă mai frumoase mesaje şi urări de 8 martie – pentru iubite, soţii şi mame
  Mesaje emoţionante de 8 martie – copiii cu mamele plecate în străinătate, sfâşiaţi de dor
  Vremea în următoarele zile – cum va fi de 8 martie, veşti nu prea bune
  Tagurile:
  mesaje, Felicitări, mama, 8 martie

  Știrile Zilei