13:24 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4313231

  România este încă sub șoc după dezvăluirile de la Spitalul Clinic Județean Sibiu, dar încep primele reacții – relatările sunt de gravitate ieșită din comun, iar Ingrid Mocanu are o reacție puternică.

  BUCUREȘTI, 9 mar – Sputnik. Dezvăluirea pe care un fost cadru medical de la Spitalul Clinic Județean Sibiu o face în publicație ”Turnul Sfatului” sunt cutremurătoare. Iată un scurt fragment:

  ”Toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie”, spune un fost cadru medial sub protecția anonimatului.

  O altă situație șocantă de referă la o deces al unui pacient greșit operat – și trecut drept deces de COVID!

  ”Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID”, spune cadrul medical.  

  Mărturisirea lui a șocat România – ”Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo”.

  Cunoscuta avocată Ingrid Mocanu reacționează – ”Cuvântul ”spital” pronunțat azi în România te duce cu mintea mai degrabă la moarte decât cuvântul ”cimitir” (acolo e măcar liniște, pace și împăcare). Ard pe capete spitale, iar în alea unde nu arde nimic ni se povestește că bolnavii sunt uciși deliberat”.

  Cu exigența omului de Drept, Ingrid Mocanu admite că pot fi exagerări ale presei – ”Mă rog, sunt momentan relatări”, dar, subliniază avocata, ”dacă ceva-ceva e real în povestea de la Sibiu criminalii din Caracal și Onești sunt parfum de flori de primăvară”.

  Avocata aruncă și informația bombă: ”Se aude și că s-ar fi pornit o anchetă penală pentru omor... păi și nu se interesează nimeni cam ce se întâmplă cu ea?”.

  ”Totuși, sunt descrise crime odioase, multe și crâncene, în fiecare zi, nu câte două fete sau doi bărbați deodată - și se mai spune că se comit la nivel de instituție publică (Spital din Sibiu) nu de la doi scelerați liberi pe câmpii”, spune Ingrid.

  Avocata mărturisește că este sceptică în privința veridicității poveștii, ”dar viața ne-a demonstrat că în România se poate întâmpla orice în instituțiile statului, dar absolut orice”.

  ”Așadar, VREM URGENT RĂSPUNSURI PUBLICE!”, spune avocata transmițându-i un mesaj dur ministrului: ”Domnule Voiculescu, dvs. habar nu aveți tehnic ce să ne spuneți, că la școală ați mers mai greu, dar procurorii cei voinici... ei trebuie să facă lumină ACUM, nu peste 100 de ani!”

   

  ***

  Publicația ”Turnul Sfatului” din Sibiu publică un articol fulminant despre presupuse incidente și situații de o gravitate înspăimâmtătoare de la secția ATI dedicată bolnavilor COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Este mărturia cuiva care ar fi fost cadru medical la unitatea medicală menționată.

  ”Un cadru medical care a lucrat aici a vrut să vorbească despre oameni, nu despre cifre. Despre vieți care trebuiau continuate, nu despre statistici. Dar și despre ignoranță, lipsă de profesionalism, lipsă de empatie, neștiință și crimă”, scrie ”Turnul Sfatului”

  Tematic

  Ingrid Mocanu: ”PNL, auto-distrugerea voastră e preferata mea!”
  Clotilde poate fi condamnată penal – Ingrid Mocanu se ocupă!
  Ingrid Mocanu, Chitic și Piperea îl desființează pe Vlad Voiculescu: e IMPOSTURĂ!
  Tagurile:
  Ingrid Mocanu, Sibiu

  Știrile Zilei