02:07 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  34990

  Telegram a introdus o nouă funcție revoluționară pentru grupuri și canale, care transformă aplicația într-un adevărat post de radio.

  BUCUREȘTI, 19 mart – Sputnik. În aplicația Telegram a apărut posibilitatea de a crea unor chaturi vocale în canale, iar numărul ascultătorilor este nelimitat, se anunță blogul oficial al aplicației.

  Mai devreme, chaturile vocale puteau fi create doar în grupuri, funcție lansată în decembrie 2020.

  Acum chaturile vocale pot fi salvate sub formă de podcasturi, în listele participanților apar date biografice, ascultătorii pot “ridica mâna” pentru a participa la discuții, iar vorbitorii se includ în chat din numele canalului.

  “Chaturile vocale din canale și grupurile publice pot avea un număr nelimitat de participanți. Discuțiile în direct pot fi ascultate simultan de milioane de oameni – motiv pentru care fiecare canal Telegram poate deveni un adevărat radio”, se spune în postare.

  Administratorii grupurilor publice și a canalelor pot crea linkuri directe de invitare în chatul vocal. Pot fi create linkuri aparte pentru vorbitori și ascultători – vorbitorii nu trebuie să aștepte când li se va permite includerea microfonului, iar linkurile pentru ascultători pot fi publicate în diverse comunități.

  Tematic

  Durov, fondatorul Telegram, printre “marii huligani” ai anului
  Rețeaua rusească Telegram - a doua cea mai descărcată aplicație în SUA
  Telegram, cea mai descărcată aplicație de la început de an
  Fiul lui Trump are peste un milion de abonați în Telegram
  Tagurile:
  Telegram

  Știrile Zilei