00:18 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  181462

  O scenă șocantă, în premieră în România: o femeie dezbrăcată a intrat peste una dintre cele mai cunoscute vedete Antena 1 și a atacat-o, putea avea urmări grave.

  BUCUREȘTI, 19 mart – Sputnik. Este breaking news în toată presa – vedeta emisiunii cu cea mai mare audiență a Antenei, ”Acces direct”, Mirela Boureanu Vaida, a fost atacată în platou de o femeie dezbrăcată!

  Femeia a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un obiect greu, aparent o cărămidă. Vedeta s-a retras țipând îngrozită, iar un cameraman a reușit să imobilizeze femeia.
  Mirela Vaida nu a pățit nimic, dar e sub stare de șoc.

  ”Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani”, scrie Antena 3, vedeta spunând ulterior că nu o cunoaşte pe femeie.

  La reluarea emisiunii Mirela Vaida a declarat că în ultimul timp ar fi primit ameninţări pe internet de la o persoană ”care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou„.

  ”Am chemat Poliția, sunt în șoc, îmi este frică pentru viața mea”, spune Vaida, care totuși nu a depus o plângere la Poliție ”dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie”.

  Respectiva i-a fi scris că ”după 16 ani o să ies și o să te omor”.

  ”Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a declarat Mirela Vaida.

  ***
  Chiar dacă secvențele sunt șocante iar talentata Mirela Vaida este convingătoare, nu putem exclude că avem de-a face cu o ”regie”. Femeia pare îmbrăcată în ceva transparent, nu pare goală, iar faptul că ar fi pătruns și s-ar fi dezbrăcat într-o locație bine păzită este greu credibil. De asemenea, nu e prima dată când un show de mare audiență, cu un conținut discutabil calitativ și moral, face o regie.

  De altfel, emisiunea în cauză a fost de multe ori amendată de CNA – tocmai pentru practici și tematici dubioase, folosite pentru creșterea audienței cu orice preț.

  Tagurile:
  Mirela Vaida

  Știrile Zilei