16:30 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  219049

  Se ridică ÎNTREBĂRI și sunt temeri majore! Cei care își exprimă dubiile față de campania de vaccinare din România sunt confirmați – trei oameni au MURIT după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

  BUCUREȘTI, 24 mart – Sputnik. O veste șocantă: doi prahoveni, soții Dulgheru din comuna prahoveană Filipeștii de Pădure ”au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus”, transmite Observatorul Prahovean.

  Dar, atenție: ”Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, susține fiul victimelor. Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca”.

  Sursa citată arată că soții au murit la SJU Ploiești la un interval de 14 or, iar ”înainte de deces, cei doi au fost vaccinați anti-covid cu prima doză de Pfizer”.

  Femeia avea 66 ani și suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială. Pe de altă parte, la deces a fost trecută cauza directă - insuficiență cardio-respiratorie severă și stări morbide - disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2.

  Întrebare logică: s-a dezvoltat exploziv această insuficiență cardio-respiratorie severă și bronhopneumonia după vaccinare – sau a fost vaccinată iresponsabil când deja manifesta simptome ale bolii?

  Aceeași întrebare se pune și în cazul bărbatului – avea 71 ani, care a decedat cu insuficiență cardio-respiratorie severă, cardiopatie ischiemică și hipertensiune arterială.

  Ce spune fiul decedaților: ”Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer”.

  ”Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă. Din momentul acela mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța”, a declarat bărbatul.

  Și, logic, fiul victimelor îi sfătuiește pe cei care vor să se vaccineze ”să-și facă testul covid înainte de administrarea serului”. Ceea ce, de fapt, ar trebui să facă personalul medical care administrează vaccinul.

  Întrebarea este – de ce producătorii vaccinului (Pfizer, în cazul de față) NU impun testarea înainte de administrare – sau NU specifică pericolele la care se expun cei care se vaccinează bolnavi fiind de Covid19 sau o altă formă de coronavirus?!

  ***

  Tot azi a fost anunțat decesul unui tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui - care s-a produs, atenție! - la aproximativ 48 de ore ”după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19 Pfizer”, anunță Antena 3 și RTV.

  Mai mult, vasluianul fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat!

  Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă. În ziua rapelului a  fost la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar ”în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior”.

  ”În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă, un echipaj medical l-a resuscitat şi dus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, transmit sursele menționate.

  Un scandal uriaș se ivește – iar aspectele sale teribile trebuie urgent lămurite!

  Tematic

  Șeful Pfizer nu au putut intra în Israel din cauza lipsei vaccinei COVID
  Pfizer și Biontech au cerut UE 54 euro pentru un vaccin
  Austria: 41 de decese, în scurt timp de la vaccinare cu BioNtech/Pfizer
  Tagurile:
  Decese, vaccin, Pfizer

  Știrile Zilei